fbpx
Book tid online

En Kejserindes fortælling

Kejserinde Stine, 34 år, fortæller her hvordan hendes oplevelser med behandlingen har været.

“Laura har arbejdet med mit arvæv efter et fem år gammelt kejsersnit to gange nu. Jeg er virkelig imponeret over den forskel jeg både kan se og mærke.
Nu har jeg gået rundt i fem år og forsøgt at acceptere, at min mave bare var en underlig bule henover arret. Nu kan jeg begynde at kende mig selv igen! Efter bare én gang kunne jeg fornemme at arret havde løsnet sig. Laura var god til at forklare mig undervejs, hvad hun gjorde og hvad hendes arbejde gjorde ved arret.
Jeg kan tydeligt se og og mærke, at arret er meget mere smidigt. Derudover jeg har fået nogle gode værktøjer til, hvad jeg selv kan gøre mellem behandlingerne.
Hvis jeg var klar over, at jeg kunne have opsøgt denne form for behandling af mine kejsersnitgener og arvæv, så havde jeg gjort det for længe siden! 
Jeg er endnu ikke færdig med behandlingen hos FysFertilitet, men med den udvikling jeg kan se nu, så glæder jeg mig bare til flere behandlinger!”

Kejserinde og arvævsbehandling
Behandling af 5 år gammelt kejsersnitsar.

Hvad har denne Kejserinde-behandling bestået af?

Som Kejserinde kommer Stine med gener af fysisk og visuel karrakter i arvævet. Hun er ikke alene om de gener, hun beskriver, efter at hun kunne kalde sig Kejserinde. Typisk er arvævet også forbundet med en masse uforløste følelser, og netop derfor kan det være svært selv at gå i krig med at massere.

I Stines tilfælde startede vi første behandling med let massage, efterfulgt af en akupunktur teknik hvor man omkranser arret. Teknikken kan for nogen se lidt voldsom ud, men den giver så god effekt i arvævsbehandlingen. Til sidst sluttede vi af med LLLT dels for at speede helingsprocessen op, men også fordi behandling med laser føles behageligt. Vi ønsker altid at I går herfra med en god mavefornemmelse.

Anden behandling gik vi lidt mere manuelt til værks. Vi brugte godt halvdelen af tiden på at behandle arvævet med massage og udspænding. Her fik Stine nogle greb til selv at kunne fortsætte behandlingen ind til næste aftalte. Igen fik hun som afslutning behandling med LLLT.

Skriv en kommentar