fbpx
Book tid online

FitMamma

Hvad er FitMamma?

Har du brug for at starte på efterfødselstræning? Efter en fødsel kan kroppen godt føles lidt ude af form. Faktisk har mange af musklerne under fødslen været igennem et mindre maraton. I ugerne efter fødslen tager baby ofte alt tiden. Der sættes fokus på ammetider, bleskift og alt for lidt søvn. Med Fitmamma efterfødselstræning hos FysFertilitet kan du tage noget af kontrollen tilbage over din egen krop, og få kræfter til en tungere og tungere baby, eller generelt få mere overskud på den fysiske konto. Med FitMamma kommer du godt i gang igen efter fødslen…

Efterfødselstræning foregår på små hold, hvor der vil være plads til at tage eventuelle individuelle hensyn med løbende fysioterapeutisk vejledning. Du vil kunne starte på FitMamma 6-8 uger efter din fødsel. FitMamma egner sig både til dig, som har haft en vaginal fødsel og dig, som har født ved kejsersnit. Det er dog en god idé, at få den planlagte kontrol hos egen læge overstået, inden opstart, og at lægen har godkendt, at du må opstarte træning.

Hvad laver man til efterfødselstræning?

Ved FitMamma i Viby har Fysioterapeuten fokus på at genvinde styrken i kernen, altså at genopbygge stabiliteten i mavemusklerne og lænderyggen. Derved får man lettere ved at løfte og belaster ryggen mindre, når man skal bære baby. Derudover sættes der også fokus på genoptræning af bækkenbunden. Dette er vigtigt for at genopbygge bækkenbundens funktion korrekt, og undgå problemer fremadrettet, fx. med at holde på vandet, smerter og meget andet. Vi sætter også fokus på generel styrke af balder, ryg og mave.

FitMamma retter sig mod, at du får sved på panden og smil på læben. Vi bruger gerne dit barn som vægt, og der er fokus på, at øvelserne kræver så få redskaber som muligt. Der er fokus på, at du kan bruge de øvelser du lærer under træningen derhjemme – også selvom baby er vågen. Du vil også kunne søge råd om løfteteknikker, bærestillinger og få andre gode råd hos fysioterapeuten, samt møde andre mødre i samme situation.

Pris: 499,- pr. måned
Kan ikke bookes online, tilmelding skal ske på 50270412 eller mail@fysfertilitet.dk