fbpx
Book tid online

Gravidmassage

Når du bliver gravid sker der en masse forandringer i kroppen.  Din krop arbejder på et nyt lille liv og det kan hurtigt tære på kræfterne. Du mærker kroppen begynder at forberede sig på fødslen. Derudover kan du også opleve belastningssmerter omkring lænd, hofter, bækken og nakke jo længere hen du kommer i din graviditet. Gravidmassage kan være lige netop det du står og mangler.

Gravidmassage øger blodcirkulationen i kroppen. Det betyder at vores ilt og næringsstoffer lettere kommer rundt til vores celler. Desuden vil der ske en påvirkning af vores lymfesystem så kroppen lettere kan komme af med affaldsstoffer. Det giver mere smidige muskler og hjælper også til din smidighed.

Ved gravidmassage hos FysFertilitet vil du opleve en behandler, der tager hånd om de gener og smerter du måtte have i forbindelse med din graviditet. Dette kan være med til at lindre nogle af de gener og belastninger du går rundt med, og vil også kunne hjælpe dig godt på vej i din graviditet.

Gravidmassage kan ligeledes have den gavnlige effekt, at det kan være med til at modne din krop og klargøre den til fødsel, sidst i din graviditet. Når du får gravidmassage vil kroppen nemlig udskille hormonet oxytocin som er kroppens ”kærlighedshormon”, der får os til at føle velvære og tilknytning samtidig med, at det fungerer som kroppens naturlige ve-hormon.

Nogle af de effekter du vil opleve ved en gravidmassage kan være følgende:

  • Velvære
  • Lindring af smerter
  • Tilknytning til baby i form af udskillelse af oxytocin

Så book en tid til en dejlig givende gravidmassage – se priser på vores prisliste