fbpx
Book tid online

Rejsningsbesvær – Erektil Dysfunktion

Drømmer du om fysisk intimitet uden rejsningsbesvær? Er du ikke klar til at opgive muligheden for fysisk intimitet pga. rejsningsbesvær?  Så opgiv ikke. Vi tilbyder behandling af erektil dysfunktion, der findes behandlingsmulighed der hverken kræver operation eller medicinering.

Hvad er Erektil Dysfunktion / Impotens?

I daglig tale omtales Erektil Dysfunktion(ED) som impotens. Erektil Dysfunktion er evnen til få eller opretholde en rejsning under samleje. Flere fortæller at de oplever problemer med at gennemføre samleje og til tider helt holder op med at forsøge. Men vidste du at ED er mere normalt end unormalt blandt mænd over 60? Faktisk oplever 60% mænd over 60 år at være udfordret af ED. Ny dansk undersøgelse viser at 10% af seksuelt aktive mænd i alderen 35-44 år har oplevet udrednings eller behandlingskrævende Erektil Dysfuktion inden for det sidste år. Du er derfor ikke alene med at opleve udfordringer.

Årsagerne til ED kan være mange, men nogle af de typiske kan være hjertekarsygdomme og sukkersyge.

Behandling af Erektil Dysfunktion med shockwave

Den relativt nye behandlingsform med Fokuseret Shockbølge har vist sig at være yderst effektiv. Nu lyder det måske som noget du ikke umiddelbart har lyst til. Men faktisk er det næsten smertefrit, typisk vil du kun mærke en prikken, der hvor behandlingen påføres.

Behandling af erektil dysfunktion med ESWT (Fokuseret Shockbølge) medføre at dannelsen af nye blodkar fremmes samt de eksisterende kar udvides. Dermed øges blodtilførslen til svulmelegmet i penis? og du vil igen være i stand til at gennemføre en rejsning som kan holde under samleje.

Behandling med ESWT har vist, at patienter med Erektil Dysfunktion særligt af vaskulærkarakter(problemer med blodgennemstrømning) har positiv effekt efter 5-8 behandlinger. Faktisk har 70% af klienterne, som prøver dette, en positiv effekt af denne nye behandlingsform. Prisen på behandling finder du her

Selve behandling er smertefri, du vil opleve at mærke prikken i området hvor hovedet på apparaturet berører penis, men udover dette mærker du ikke noget. Lige så vigtig er det, at behandlingen er uden bivirkninger og andre risici.

Vi opfordrer altid til at du søger læge før du starter behandlingsforløb hos os. Dette for at sikre, at vi ikke behandler på noget der kan forværre din situation fx uopdaget prostata cancer.

Vi sørger altid for at der er god tid til spørgsmål og skulle du mellem behandlingerne have brug for at stille spørgsmål tager vi os tiden til dette.