fbpx
Book tid online

Bækkenbund

Fysioterapeut fortæller om problemer med bækkenbunden
Hos fysfertilitet er der hjælp at hente…

Oplever du….

– et behov for at få en vurdering af, om du kniber korrekt efter en fødsel
– problemer med holde på vandet eller din afføring
– lækage af urin ved hop, nys eller løb
– pludselig vandladningstrang
– smerter eller ømhed i underlivet
– manglende kontakt og fornemmelse for dit underliv
– gener eller problemer under og udenfor samleje
– gener i bækkenet under din graviditet
– genoptræning af din bækkenbund?

Mange danskere går rundt med ubehandlede problemer i underlivet, som med den rette undersøgelse og behandling kan give dig en større livskvalitet. Helt op til 75 procent af alle kvinder oplever problemer med at knibe, og op til mellem 40-50 procent får igennem deres liv problemer med inkontinens. Så du er ikke alene! Med undersøgelse og behandling kan du igen leve et frit liv.

Bækkenbund og Gyn-Obs

Hos FysFertilitet har vi specialuddannet GynObs-fysioterapeut, som er i stand til at hjælpe dig med behandling af inkontinens, både mænd og kvinder. Med en særlig viden indenfor det gynækologiske og urologiske område, kan man undersøge, vejlede om og behandle dig for problematikker i underlivet og i bækkenbunden.

Behandlingen

Et forløb vil være opbygget med indledende samtale og undersøgelse. Her vil du fortælle om din problematik og fysioterapeuten vil spørge nærmere ind. Fysioterapeuten vil med dit samtykke lave en indvendig undersøgelse for at lave en vurdering af din bækkenbund mv. Ud fra samtalen og undersøgelsen vil behandlingsforløbet blive igangsat. Et forløb vil typisk bestå af vejledning, øvelser, genoptræning og løbende opfølgning. Alt vil blive tilpasset netop dig, for at sikre dig en god og varig effekt.

Selvom problemer i bækkenbunden stadig ikke er noget vi taler så meget om, så tøv ikke med at booke en tid hos os, så vi kan hjælpe dig. Tag evt. et kig på vores prisliste hvis du vil vide mere herom.