fbpx
Book tid online

Fertilitetsforløb

Hos FysFertilitet har vi mulig for at skræddersy et fertilitetsforløb, der passer til dine behov ud fra vores første samtale. Hos os får du første samtale til fertilitetsforløb GRATIS. Fertilitetsforløbet kan forløbe ved siden af en evt. medicinsk fertilitetsbehandling. Et behandlingsforløb kunne forløbe således….

En eller flere behandlinger hos fysioterapeut, såfremt du oplever låsninger i bevægeapparatet. Behandlingerne er med til at skabe optimale forhold for det videre fertilitetsforløb. Da en af forudsætningerne for graviditet er god blodgennemstrømning, er det derfor vigtigt at løsne for eventuelle låsninger, som kan nedsætte blodgennemstrømningen i underlivet og dets muskulatur.

Her kunne blive tale om arvævsbehandling, hvis du oplever eller har oplevet en eller flere af punkterne du finder under Arvævsbehandling. Arvævsbehandling består typisk af flere elementer herunder manuel behandling, teknikker til selvbehandling samt evt. akupunktur og laser.

Behandling med laser kan bruges op til kvindens ægløsning af både kvinde og mand. Kort fortalt er behandlingen med til at øge blodgennemstrømningen og skabe mere energi på celleniveau. Bruger man laser som en del af arvævsbehandlingen, er det med tanke på at optimere helingsprocessen, da man her går ind og nedbryder arvævet for at skabe plads til mere medgørligt væv.

Vælger du et Fertilitetsforløb er der her tale om den manuelle behandlingsdel. Dette inkludere den GRATIS afklarende samtale og 4 behandlingsgange herunder behandling med laser.

FitFertilitet er træningsterapi bestående af udspændende øvelser og samtale. Her vil der være fokus på emner, som du i hverdagen mellem træningen kan bruge hjemme. Endvidere er FitFertilitet et fortroligt fællesskab, hvor der er plads til alle følelser og tanker der vedrører barnløshed og fertilitetsbehandling.

Træningsterapien tager udgangspunkt i den tjekkiske fysioterapeut Ludmila Mojzisova metode. Mojzisova-metoden er udviklet i 1970’erne og bruges den dag i dag over hele verden til forbedre fertiliteten hos både kvinder og mænd.