fbpx
Book tid online

Hvem er vi?

Mød os hér, både jordemoder og fysioterapeut, et stærkt team hos FysFertilitet!

Laura

Laura er klinikkens engagerede jordemoder. Af hende vil du altid blive mødt med nærvær og smil. Hendes fokus er at skabe et rum, hvor der er tid til dig og din partner.

Som jordemoder har Laura arbejdet ved AUH, Hospitalsenheden Vest og i Kristiansand, Norge. Her har hun både arbejdet med fødsler og svanger/barselsarbejdet.

Laura har erfaring fra både Danmark og Norge med ammevejledning og tilknytning. Hun bruger bl.a. DACLC, Danish Association of Certified Lactation Consultants hjemmeside til at holde sig opdateret på den nyeste viden. Desuden har hun et ønske om, at kunne tage uddannelsen på et tidspunkt.

Erfaring og kurser

2021 Instruktør i Reformer Pilates

2021 Fertilitetsfremmende træning og terapeutisk behandling

2015 Obstetrisk Akupunktur

2015 Suturering v. Sara Kindberg

2015 Sikre Fødsler

Erfaring og kurser

2022: DUGOF Modul 1, inkontinens og undersøgelse af bækkenbunden

2022: Graviditets- og efterfødselstræning v. Kristian Bradsted

Masser af træningserfaring og planlægning af træningsforløb

Kurser indenfor fysioterapeutisk efteruddannelse

Nanna

Nanna er klinikkens GynObs-fysioterapeut med stort engagement og interesse inden for processen før, under og efter graviditeten, samt andre problematikker inden for gynækologi, urologi og obstetrik. Af hende vil du blive mødt af et positivt sind der formår at skabe trygge rammer, der kan rumme hele dig.

Nanna har arbejdet i privat klinik siden hun blev uddannet. Her har hun erfaring med en bred gruppe af patienter, men særligt fået interesse for problematikker inden for graviditet, efterfødsel samt gynækologi. Ydermere praktiserer hun en bred vifte af forskellige træningshold, herunder FitMamma & Fit2bMamma.

For Nanna er det vigtigt at give sine patienter bedst mulig behandling og hun holder sig derfor opdateret på nyeste viden. Til dette bruges bl.a Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi’s hjemmeside. Ydermere er det planen, at Nanna skal uddannes med speciale indenfor Gynækologi og Obstetrik.

Julie

Julie er klinikkens baby- og børne-fysioterapeut.  Julie varetager klinikkens babytummel-forløb hvor der er stor fokus på samvær og aktivitet mellem mor/far og barn samt information og redskaber, til at understøtte barnets naturlige motoriske udvikling. 

Hos Julie vil du altid møde en terapeut der tager sig tid til grundig undersøgelse af dit barn og du vil altid få specifikke øvelser, råd og vejledning, der tager udgangspunkt i lige netop dit barns problemstilling.

Julie har erfaring indenfor behandling af skæve kranier og forebyggelse af disse samt screening af generelle motoriske udfordringer.

Julie lægger stor vægt på grundig vejledning og information samt hvordan du evt. selv som forælder kan hjælpe dit barn på vej i den rigtige retning, med enkle, få og simple øvelser, som du nemt kan implementere i jeres hverdag.

Erfaring og kurser:

Babytummel ved Lene Rådkjær

Aims og Bayley (motorisk screening af babyer fra 0-12 måneder)

Erfaring indenfor børnebehandling, babytjek med fokus på fx. favoritside, skæve kranier mm.

Kurser indenfor fysioterapeutisk efteruddannelse

Book gerne en tid og mød dit team med jordemoder og fysioterapeut.