fbpx
Book tid online

BabyTjek

Det er en god idé at booke et Babytjek hvis du er i tvivl om nogle af følgende….

baby til babytummel
  • Er i tvivl om, om dit barn er ved at udvikle en favoritside
  • Primært kun kigger til den ene side
  • Har fladt eller skævt baghoved 
  • Har et ensidigt kryb 
  • Har svært ved at knække koden til at trille
  • Ikke kan komme op på alle fire 
  • Har Tarzan-kravl/numsekravl…

Få en undersøgelse af dit barn

Er du usikker på om dit barn følger sin naturlige motoriske udvikling? Har du et præmaturbarn eller har I måske bare haft en hård start på tilværelsen? FysFertilitet tilbyder nu Babytjek, et motorisk tjek til din baby i alderen 0-18 måneder.

Her vil vi som udgangspunkt kigge på dit barns generelle trivsel og bevægemønstre. Første gang vil dit barn blive screenet ud fra en test, hvor din baby observeres i fire forskellige udgangsstillinger. Udover testen kigger jeg også på dit barns generelle trivsel og bevægemønster og spørger ind til fødsel og generel start på livet. Det er en helhedsvurdering af, om dit barn trives og kan det han/hun skal kunne i forhold til udviklingstrin og alder.

Har dit barn brug for behandling?

Når I har fået lavet et BabyTjek vil I få en sammenfatning af screeningen. Her vil jeg komme med forslag til, hvor I som forældre kan støtte op omkring jeres barn. I får vejledning i, hvordan I kan hjælpe barnet til, at det opnår de motoriske milepæle og får en god start på livet.

Vurderer jeg, at der skal noget mere til, sammensætter vi et forløb hos mig, hvor vi sammen sætter fokus på de områder, jeg tænker, kan være gode at træne. I får brugbare øvelser og lege, så det bliver en sjov og let måde at træne på, men også styrker jeres kontakt til barnet.

Der er altid hjælp at hente og med et BabyTjek hos FysFertilitet kan vi sammen finde og tilrettelægge den bedste behandlings- og træningsplan til dit barn. 

BabyTjek koster 499, se mere om hvad andre behandlinger koster i vores prisliste.