fbpx
Book tid online

Fit2bMamma

Gravidtræning eller Fit2bMamma er som er et træningstilbud til dig der er gravid uanset trimester. Under en graviditet sker der store hormonelle såvel som strukturelle forandringer. Vores kroppe ændrer sig i takt med at der skabes nyt liv. Det kan ofte give gener som øget træthed, ledsmerter omkring bækkenet, samt muskel- og mavesmerter.
Ugentlig fast træning kan være med til at reducere disse gener, samt generelt forebygge mindre komplicerede forløb under graviditet men også fødsler.  
Træning er både godt for dig og for din baby. På Fit2bMamma tilpasser fysioterapeuten træningen til den gravide krop, og tager højde for den øgede tyngde og mobilitet der måtte være op til din fødsel.

På Fit2bMamma tager gravidtræning udgangspunkt i kernestabiliteten dvs. bækkenbunden og de dybe mavemuskler. Det er vigtigt at de har bedst muligt udgangspunkt, for at de kan samle sig igen efter fødslen. Derudover er der også fokus på pulstræning og styrketræning. Det er ned til at holde din krop sund og stærk under graviditeten samtidigt med, at bevægelse og fysisk aktivitet skal være sjovt.
Du vil på Fit2bMamma også få gode fifs og tricks af fysioterapeuten til øvelser du kan gøre brug af derhjemme op til fødslen. Forløbet er med løbende optag med 1 x ugentlig træning. På denne måde kan du træne med helt op til din fødsel.

Pris?
499,- pr. måned.
Du kan se flere af vores priser her

Hvornår?
Hver torsdag kl. 15.00 – 16.00

Kan ikke bookes online, tilmelding skal ske på 50270412 eller mail@fysfertilitet.dk

Har du smerter og brug for hjælp af en fysioterapeut eller jordemoder til dine gener? Så kan det være en god ide med en individuel tid først. Det kan du booke tid til her.