fbpx
Book tid online

Jordemoderkonsultation

Har du behov for ekstra jordemoderkonsultation? Som gravid eller nybagte forældre er det ikke unormalt, at der opstår nye spørgsmål eller tanker, som man har brug for at vende med en fagperson. Ofte kan samtale være nok til at du/I igen lander i den nye virkelighed.

Graviditet

Flere oplever i dag, som gravide, at gå med mange spørgsmål eller bekymringer og andre rammes hårdt af graviditetsgener. Graviditeten bør være en tid fuld af forventningsglæde og lykke. I jordemoderkonsultationen skaber vi et fortroligt rum, for alt det du har på hjertet, her er ingen spørgsmål eller bekymringer for små til at tage hånd om.

I bestemmer indholdet af en jordemoderkonsultation og derudover vil der altid blive udført de samme undersøgelser, som I kender fra den offentlige konsultation; skøn af barnets vægt og position, hjertelyd, blodtryk og urinprøve.

Barsel

For nogle kan det være udsigten til fødsel der fylder, for andre er det dét, at skulle indgå i en ny konstellation som den familie I bliver. Og spørgsmål som; Hvordan er vi gode forældre sammen eller hver for sig? Hvordan skaber vi gode relationer mellem den lille ny og evt. søskende? Hvordan klarer vi hverdagen med en lille ny – amningen, døgnrytmen og søvnmanglen, i de første måneder af barnets liv?

At få parforhold, et lille nyt menneske og hverdagslivet til at gå op i en højere enhed, uden at miste sig selv, kan være en udfordring for selv den stærkeste. Det kan derfor være rart at have en tredjepart at kunne tale med. Måske kan du nikke genkendende til at blive mødt af familie og venners velmenende gode råd og vejledning, men det er ofte ikke det behov man har brug for at få dækket, og man ender med at føle sig forvirret og måske utilstrækkelig.
Til jordemoderkonsultationen kan vi sammen spore os ind på, hvad der skal til, så du og familien står stærkere.

Jordemoderkonsultationer er for jer der ønsker ekstra tid, kontinuitet og tryghed gennem hele graviditeten.